Koningspaar Jordanië op bezoek in Den Haag

Zaterdag in Blauw Bloed volop aandacht voor het officiële bezoek van de Jordaanse koning Abdullah en koningin Rania aan Den Haag. In gezelschap van koning Willem-Alexander en koningin Máxima werkten ze een overvol programma af. Blauw Bloed volgde de royals op de voet en doet uitgebreid verslag.

Stijlmeester Bodo Breg neemt de kleding van beide koninginnen onder de loep. Wat droegen Rania en Máxima tijdens dit tweedaagse bezoek? En wat is in 't algemeen hun kledingstijl?

De Hollandse 100
Verder blikken we terug op De Hollandse 100; het jaarlijkse initiatief van prins Bernhard om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar lymfeklierkanker. Een groot deel van de familie Van Vollenhoven toonde zich van haar sportieve kant in en rond stadion Thialf in Heerenveen.

Koninklijke hoogtepunten
En we zochten in de archieven van het persbureau Associated Press naar bijzonder beeldmateriaal van de Britse koninklijke familie. In het eerste deel van onze nieuwe serie ‘Royal Highlights’: Koningin Elizabeth en haar ontmoetingen met de paus.