Kroonprins Frederik 50 jaar en Staatsbezoek Luxemburg

Blauw Bloed komt zaterdag live vanuit Kopenhagen! Jeroen Snel doet verslag van de vijftigste verjaardag van kroonprins Frederik van Denemarken. Ter gelegenheid van deze feestelijke mijlpaal biedt koningin Margrethe haar oudste zoon een galadiner aan. Ook veel bevriende royals uit het buitenland zijn van de partij, onder wie koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Staatsbezoek Luxemburg
Eerder deze week bracht ons koningspaar een driedaags staatsbezoek aan Luxemburg. Na een hartelijk weerzien met groothertog Henri en zijn familie volgde een vol en divers programma: van stadswandeling tot staatsbanket en van kasteelbezoek tot concert. Jeroen Snel volgde de royals op de voet.

Verder: Edine Russel, hoofdredacteur van ELLE, neemt de kledingstijl van de Deense kroonprins Frederik en zijn echtgenote Mary onder de loep. En zoals iedere week een overzicht van het koninklijke nieuws uit binnen- en buitenland.

Kijk zaterdag 26 mei om 19:35 uur op NPO 2.