Frederik en Mary doen zaken in Parijs

Zaterdag in Blauw Bloed onder meer aandacht voor kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken. Het paar was deze week drie dagen in Parijs om zaken te doen. Blauw Bloed was erbij en had een interview met de Deense troonopvolger. Tijdens hun driedaagse handelsmissie sloten prins Joachim, de broer van Frederik, en zijn vrouw prinses Marie ook nog even aan.

Prinses Beatrix onthulde woensdag in Dordrecht een nieuw standbeeld van onze Vader des Vaderlands, Willem van Oranje. Het is niet toevallig dat het standbeeld juist in die stad moest komen te staan.

Koningin Máxima toonde woensdagmiddag grote betrokkenheid tijdens een bijeenkomst voor vrijwilligers die ernstig zieke mensen willen ondersteunen in de laatste fase van hun leven.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima beginnen maandag hun vijfdaagse staatsbezoek aan India. Wat zal de koningin daar dragen? Onze stijlmeester Bodo Breg adviseert vooral veel zijde te dragen.

Verder uiteraard aandacht voor prins Constantijn, die vrijdag zijn vijftigste verjaardag vierde. Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 12 oktober om 19:30 uur op NPO2.