Eindejaarsspecial vanuit Kasteel Duivenvoorde

Blauw Bloed komt zaterdagavond vanuit Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten met een speciale uitzending. Mensen die het afgelopen jaar de koning of koningin ontmoet hebben, schuiven aan voor een diner en samen met hen blikken we terug op hun koninklijke moment.

Als beschermpaar van het Oranje Fonds bezoeken Willem-Alexander en Máxima ook in 2019 projecten van het fonds waarbij ze mensen met verschillende achtergronden ontmoeten. Bij ons aan tafel zitten vrijwilligers en deelnemers van Oranje Fonds-projecten 'Fietsmaatjes', 'SchuldHulpMaatje Parkstad' en 'Taal Doet Meer'.

Koninklijke kleding

Stijlmeester Bodo Breg is ook van de partij en heeft de beste tips om met een klein budget toch heel koninklijk te kunnen shoppen. En rond de feestdagen mag je die natuurlijk niet missen!

Diner

Een feestelijke uitzending is niet compleet zonder uitgebreid diner. Dat wordt de gasten aangeboden door 'Resto VanHarte', ook een project van het Oranje Fonds. We krijgen een kijkje in de keuken en bespreken de koninklijke gerechten die voor onze gasten gemaakt worden.

Ook het laatste koninklijke nieuws uit binnen- en buitenland zie je zaterdagavond in Blauw Bloed om 19.35 uur op NPO 2.

Zin in een voorproefje? Neem alvast een kijkje achter de schermen