Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koninklijke agenda

* Maandag 23 mei
Koningin Máxima maakt de prijswinnaars bekend van de Koning Willem I prijzen 2022.

* Dinsdag 24 en woensdag 25 mei
Koningin Máxima bezoekt het World Economic Forum (WEF) in Davos. Zij doet dit in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

* Woensdag 25 mei
Koning Willem-Alexander is aanwezig bij de viering ter ere van het 60-jarig bestaan van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Nederland.

* Woensdag 25 mei
Prinses Beatrix is aanwezig bij de viering van het 150-jarig jubileum van de Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde. De viering wordt gehouden op buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem, waar tuinfestival Gardenista 2022 plaatsvindt.

* Maandag 30 mei
Prinses Margriet doopt in Rotterdam het cruiseschip MS Rotterdam VII. Het schip maakt deel uit van de Holland America Line. 

* Woensdag 1 juni
Koning Willem-Alexander opent de tentoonstelling FLASH | BACK in het Mauritshuis in Den Haag.

* Vrijdag 3 juni
Prinses Beatrix is aanwezig bij de eerste Prinses Beatrix-lezing in Maastricht. De lezing wordt georganiseerd door Studio Europa Maastricht ter ere van het dertigjarig jubileum van het Verdrag van Maastricht.

* Dinsdag 7 juni
Koningin Máxima houdt als erevoorzitter van SchuldenlabNL in het hoofdkantoor van ING in Amsterdam de slottoespraak bij de bijeenkomst 'Pact II naar een Schuldenzorgvrij Nederland'.

* Woensdag 8 juni
Koning Willem-Alexander opent in Arnhem het Elaad Testlab, een internationaal testcentrum voor elektrische voertuigen en de bijbehorende laadinfrastructuur. 

* Woensdag 8 juni
Koningin Máxima opent in Amsterdam het Majoor Bosshardthuis van het Leger des Heils. 

* Donderdag 9 juni
Prinses Beatrix reikt de Zilveren Anjers van het Prins Bernhard Cultuurfonds uit in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

* Vrijdag 10 juni 
Prinses Beatrix is in Zeist aanwezig bij een symposium van het Spierfonds voor jonge onderzoekstalenten.

* Zaterdag 11 juni
Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn in Apeldoorn aanwezig bij het galadiner van The Netherland-America Foundation (NAF). Het diner vindt plaats op het terrein van de Koninklijke Stallen van Paleis Het Loo.

* Dinsdag 14 juni
Koning Willem-Alexander woont de officiële viering van 425 jaar Douane bij in de Theaterhangaar in Katwijk. 

* Donderdag 23 juni
Koningin Máxima neemt bij Deloitte in Rotterdam deel aan een conferentie over het belang van financiële gezondheid van werknemers in het bedrijfsleven. 

* Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 september
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen een economisch werkbezoek aan Californië en Texas in de Verenigde Staten. Het bezoek vindt plaats in San Francisco en Silicon Valley (Californië) en Austin en Houston (Texas).