Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koninklijke agenda

Maandag 20 t/m 23 maart
*  Koningin Máxima bezoekt van maandag 20 tot en met donderdag 23 maart het Koninkrijk Marokko in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Dinsdag 21 t/m 22 maart
* Koning Willem-Alexander is dinsdag 21 en woensdag 22 maart in New York in het kader van de VN 2023 waterconferentie van de Verenigde Naties. Op woensdag 22 maart houdt de koning een toespraak bij de opening van de VN- waterconferentie. 

Vrijdag 24 maart
* Prinses Beatrix is vrijdagochtend 24 maart in Arnhem aanwezig bij de viering van het 160-jarig bestaan van Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek. 
* Koning Willem-Alexander bezoekt vrijdagmiddag 24 maart Skills The Finals, het Jaarlijkse Nederlandse Kampioenschap voor vakwedstrijden in he (v)mbo. 

Maandag 27 maart
* Koningin Máxima, erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken, opent maandagochtend 27 maart de 12e editie van de Week van het geld in de Jaarbeurs in Utrecht.

Woensdag 29 maart 
* Koningin Máxima opent op woensdag 29 maart het 51ste voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie in het MECC in Maastricht. 
*  de Koning is woensdagmiddag 29 maart in Utrecht aanwezig bij de viering van 75 jaar politievrijwilligers.

Donderdag 30 maart 
* Koningin Máxima is donderdagmiddag 30 maart aanwezig bij een Fire Bucket Operatie training van Defensie Helikopter Commando op vliegbasis Gilze-Rijen. 
* Koning Máxima is donderdagavond 30 maart in Brussel bij de 13e European Financial Service Round Table (EFR). 
* Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn donderdagavond 30 maart in Rotterdam aanwezig bij he Netherland-America Friendship Gala op het ss Rotterdam.

Woensdag 5 april
* Koning Willem-Alexander brengt op woensdagmiddag 5 april samen met minister Kaag van Financiën een werkbezoek aan de drie planbureaus: het Centraal Planbureau (CPB), het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) in Den Haag.

Dinsdag 11 t/m woensdag 12 april 
*Op uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning brengt de president van de Republiek Frankrijk, Emmanuel Macron, dinsdag 11 en woensdag 12 april 2023 een staatsbezoek aan Nederland.

Dinsdag 18 april
* Koningin Máxima brengt op dinsdag 18 april een werkbezoek aan met name Nederlandse ontwerpers die exposeren tijdens de Milan Design Week in Milaan, Italië.

Woensdag 19 april 
* De koning en koningin zijn aanwezig bij het Koningsdagconcert in het RTM Stage van Ahoy Rotterdam. 

Vrijdag 21 april
* de Koning geeft vrijdagochtend 21 april het startsein voor de landelijke opening van de Koningsspelen in sportcentrum De Scheg in Deventer.
* De Koning is vrijdagavond 21 april aanwezig bij de heropening van Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Donderdag 27 april
* Koning Willem-Alexander woont met zijn familie de viering van Koningsdag bij in Rotterdam.

Dinsdag 20 t/m donderdag 22 juni 
*Staatsbezoek aan het Belgische koninkrijk. 

Zaterdag 1 juli
* Koning Willem-Alexander is in Amsterdam aanwezig bij de herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij.

--:--