Waarom de EO Blauw Bloed maakt?

Als EO vertellen we verhalen die mensen raken en in beweging brengen om liefdevol te leven. Met Blauw Bloed proberen we hier een bijdrage aan te leveren. Omzien naar elkaar, hoe verschillend we ook zijn, en zorgen dat iedereen in de samenleving mee kan doen en zich gehoord voelt vinden we belangrijk bij de EO. Ook willen we op een duurzame en zorgzame manier omgaan met het land waarin we leven.

Deze thema's horen bij de EO, maar ook bij Blauw Bloed. Denk aan koning Wilem-Alexander die mensen met elkaar wil verbinden, of de Britse prins Charles die zich inzet voor een duurzame wereld. Dat zijn de verhalen die we als EO graag willen vertellen om mensen te inspireren en een stukje positiviteit te brengen die in deze tijd vaak zo hard nodig is.

Wat vind je nog meer bij de EO?

Naast Blauw Bloed maakt de EO nog veel andere programma's, zoals 'Nederland Zingt', 'Zie je zondag!', 'Het Familiediner' en 'Jezus van Nazareth verovert de wereld'. Radioprogramma’s als 'Dit is de Dag', 'Zin Zout en Zegen' en 'Holy Hits'. Podcasts als 'Eerst Dit', 'De Ongelooflijke Podcast', 'Lazarus staat op' en de 'Jodcast'. Evenementen als de Nederland Zingt Dag en de EO-Jongerendag van Beam. Door middel van al deze programma's wil de EO bovenal hoopvolle verhalen vertellen, overtuigd van Gods liefde voor iedereen.

 

Meld je aan voor de EO-nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en feitjes en de nieuwste programma’s van de EO.

 

Steun de EO

Als je de verhalen van Blauw Bloed van waarde vindt en wilt blijven lezen, steun ons dan. Met jouw bijdrage help je de EO en daarmee Blauw Bloed om persoonlijke en verbindende verhalen te blijven vertellen met aandacht voor het koningshuis, en voor elkaar!