Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'A Christmas surprise' van William en Catherine

15 december 2020 · Leestijd 2 min

De hertog en hertogin van Cambridge hebben dinsdag op Twitter een speciale kerstboodschap gedeeld. In een video bedanken William en Catherine in het bijzonder de essentiële werkers en hun families voor "alles wat ze hebben gedaan en voor alle offers die zij hebben gebracht om ons te beschermen."

Het filmpje bestaat uit een kerstverhaaltje in rijmvorm, voorgelezen door William en Catherine zelf. Ze vertellen onder meer over een actie bij het London Palladium, waar vrijdag een speciale show werd opgevoerd om essentiële werkers en hun families te bedanken voor hun grote inzet dit jaar. De Cambridges waren hier zelf - samen met de kinderen - ook bij aanwezig.

Verder zijn in de video ook de elfjes van de kerstman te zien terwijl zij naar de speelgoedwinkel Hamleys gaan om cadeautjes voor de kinderen te kopen en in te pakken. De hertog en hertogin sluiten hun kerstvideo af met een boodschap aan alle Britten. "De moraal van het verhaal, nu meer waar dan ooit, is dat bijzondere dingen gebeuren als we allemaal samenwerken."

Bekijk hieronder de kerstgroet.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--