Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Amalia' is een echt succesnummer!

22 november 2021 · Leestijd 2 min

Wow! Van het boek dat Claudia de Breij schreef over prinses Amalia zijn al 50.000 exemplaren verkocht. De volgende twee drukken zijn inmiddels besteld; de tweede druk gaat om 25.000 boeken. Ook deze druk, die vrijdag wordt geleverd, is al uitverkocht.

Dat heeft uitgeverij Pluim maandag laten weten. "De aandacht voor het boek is gigantisch, dit hebben wij echt nog nooit meegemaakt", aldus een woordvoerder.

Het boek 'Amalia', dat vorige week is verschenen, is gebaseerd op enkele persoonlijke ontmoetingen die cabaretière Claudia de Breij met de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft gehad. Het is traditie dat er rond de 18e verjaardag van de troonopvolger een boek uitkomt om Nederland beter kennis te laten maken met hem of haar.

Anekdotes

Claudia de Breij was terughoudend in het geven van interviews. Voor Blauw Bloed maakte ze een uitzondering. Bekijk hieronder het gesprek dat presentator Jeroen Snel met haar had.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--