Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Britse woning van Harry en Meghan wordt gesloten'

17 januari 2020 · Leestijd 2 min

Het huis dat prins Harry en Meghan vorig jaar hebben opgeknapt voor 2,8 miljoen euro, Frogmore Cottage, wordt gesloten. Dat meldt dagblad The Guardian. Het stel, dat vorige week besloot een stap terug te doen uit het koninklijke leven, is van plan om hun tijd op te delen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika.

Volgens de Britse krant worden de beheerder van het huis en de schoonmaakster ondergebracht op andere plekken binnen de hofhouding van koningin Elizabeth. Andere medewerkers, zoals chefs en kamermeisjes, zijn volgens The Guradian ontslagen. Dit zou er op duiden dat Harry en Meghan in de toekomst niet veel tijd meer gaan doorbrengen in het thuisland van de prins.

Meghan is eind vorige week teruggekeerd naar Canada om bij haar zoontje Archie te zijn. Harry heeft de komende tijd nog afspraken in het Verenigd Koninkrijk, maar voegt zich daarna bij zijn vrouw en kind.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--