Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Meghan populairste royal van Britse koningshuis'

12 december 2020 · Leestijd 1 min

Meghan, de vrouw van prins Harry, is het populairste lid van de Britse koninklijke familie. Dat komt althans naar voren uit een poll van de website OnBuy. Met een score van 14,5 procent scoorde de hertogin van Sussex het hoogst.

Daarmee laat ze Catherine, de vrouw van prins William, nipt achter zich. Zij is ook populair, maar scoorde net lager: 14,4 procent. Koningin Elizabeth maakt de top drie compleet.

Verder kwam naar voren dat prins Harry aan populariteit heeft ingeleverd sinds hij een stap terug deed uit het koningshuis. Samen met zijn vrouw en zoontje Archie woont hij sinds dit jaar in de Verenigde Staten.

De resultaten van de poll komen nadat de Queen afgelopen week voor het eerst sinds maart weer herenigd werd met een deel van de familie. Een grote familiebijeenkomst met kerst zit er dit jaar niet in vanwege de coronacrisis. De koningin brengt de feestdagen door met haar man prins Philip op Windsor Castle.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--