Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit advies gaf Rania aan haar schoondochter

2 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Het lijkt zo mooi, trouwen met een kroonprins, maar het is niet altijd makkelijk. Als kersverse bruid kom je in een nieuwe wereld, met nieuwe gewoontes en andere regels. Dat geldt ook voor Rajwa Al Saif, die op 1 juni trouwde met de Jordaanse kroonprins Hoessein.

Maar ook al is haar leven veranderd, ze kan in ieder geval rekenen op de steun van haar schoonmoeder koningin Rania. In een Amerikaanse talkshow vertelde Rania dat ze Rajwa voorafgaand aan de verlovingsaankondiging even apart had genomen. Ze wilde haar toekomstige schoondochter wat leren over het omgaan met kritiek.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Je zult nooit 100% scoren in de populariteitscijfers’, zei Rania tegen Rajwa. ‘Er zullen altijd mensen die zich tegen je keren. Het advies dat ik je wil geven is om al die commentaren niet te lezen, je gaat alleen maar aan jezelf twijfelen. Er zal altijd negativiteit zijn, maar die draait niet om jou, het komt van mensen die zelf ongelukkig zijn met hun eigen leven. Blijf je richten op wat je wilt doen.’

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Rania weet waar ze het over heeft. Ook zij heeft kritiek gekregen, bijvoorbeeld op haar kledingstijl. Door haar ervaringen te delen, probeert ze Rajwa, die haar ooit zal opvolgen als echtgenote van het staatshoofd, voor te bereiden op de rol die ze eens zal vervullen.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--