Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Amalia zoomt met De Breij over boek: "cool", "onwerkelijk" en "enorm gek"

16 november 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Amalia vindt het boek dat over haar verschenen is "toch wel iets speciaals". In een onlinegesprek met Claudia de Breij, die haar verhaal optekende in het boek Amalia, blikt ze terug op het maakproces van het boek.

"Wat is dat toch met jou, ik krijg altijd een melige lachbui als ik met jou ben. Dan ben je toch wel een hele goede comedian", begint de 17-jarige Amalia haar gesprek met De Breij, dat wordt gedeeld op de Twitter van het Koninklijk Huis. De Breij vraagt Amalia wat ze uiteindelijk van het boek vindt. De prinses reageert daarop dat ze het "cool", "onwerkelijk" en "enorm gek" vindt.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De coverfoto, eentje van een wintersporttripje, heeft Amalia zelf uitgekozen. De foto op de achterkant van haar en De Breij samen heeft ze zelf gemaakt. "Na heel veel mislukte selfies en lachbuien", reageert de prinses daarop.

Amalia, die op 7 december 18 jaar wordt, is heel benieuwd wat ze over veertig jaar van het boek vindt. "Want het is toch wel iets speciaals. Het is toch echt wel een momentopname, een soort snapshot."

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--