Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Babynieuws! Déze Belgische prins en prinses hebben een dochtertje gekregen

5 september 2023 · Leestijd 2 min

Prins Amedeo en prinses Elisabetta hebben hun derde kindje gekregen! Dit maakt het Belgische hof middels een lief baby-kiekje bekend. Na dochter Anna-Astrid (7) en zoontje Maximilian (4) is het gezin nu compleet met een dochtertje! En het kleintje heet...

"Prins Amedeo en Prinses Elisabetta zijn heel blij om de geboorte van hun dochter Alix bekend te maken", zo schrijft het Belgische hof op hun Instagram-account. "Zij werd op zaterdag 2 september in Brussel geboren, weegt 3,4 kg en stelt het, net als haar moeder, goed. Hun families delen in deze grote blijdschap." 

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Baby Alix, de kleindochter van prinses Astrid en prins Lorenz

Prins Amedeo is de oudste van de vijf kinderen die prinses Astrid en prins Lorenz samen hebben gekregen. Amedeo (37) trouwde in 2014 met zijn geliefde Elisabetta in Rome. Een sprookjesachtig huwelijk waar het hele Belgische koningshuis bij aanwezig was. Het was geen verrassing dat het paar in Italië trouwde, want Elisabetta is een Italiaanse. In 2016 kregen ze hun eerste kleintje samen: dochtertje Anna-Astrid. Dit was het eerste kleinkind voor prinses Astrid en prins Lorenz. In 2019 verwelkomden ze zoontje Maximilian en nu maken ze bekend dat dochtertje Alix hun geluk heeft aangevuld. 

AmedeoElisabetta.jpg
2019: Prins Amedeo en prinses Elisabetta bij de geboorte van zoontje Maximilian.

Foto's: Instagram @belgianroyalpalace

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--