Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Andrew en Sarah in de problemen door vakantiehuis?

8 juni 2020 · Leestijd 2 min

De Britse prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson hebben hun chalet in het Zwitserse skioord Verbier op de markt gezet, dat meldt Mail on Sunday. De vraagprijs bedraagt 18,3 miljoen pond, omgerekend zo'n 20,5 miljoen euro.

Andrew en Sarah willen hun voormalige vakantiehuis, dat ze in 2014 voor 21 miljoen euro kochten, niet zomaar van de hand doen. Vorige maand werden de hertog en hertogin van York door de vorige eigenaar van het chalet aangeklaagd omdat ze een deel van het in termijnen te betalen bedrag niet op tijd - voor 1 januari 2020 - voldaan hadden.

Schuld

Chalet_prins_Andrew_in_Zwitserland_2020.jpg

De Yorks hebben een schuld van zo'n 7,5 miljoen euro bovenop het bedrag dat ze nog af moesten tikken voor het chalet. Met de verkoop hopen Andrew en Sarah hun schuld zo snel mogelijk af te kunnen betalen.

De toekomstige eigenaar van het chalet in Verbier krijgt het vakantiehuis compleet met zeven slaapkamers, binnenzwembad, sauna en een dakterras met bar.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--