Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Babynieuws! Prinses Eugenie is bevallen

9 februari 2021 · Leestijd 2 min

De Britse prinses Eugenie en haar man Jack zijn ouders geworden van een zoon. De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson beviel dinsdagochtend in het Portland Hospital in Londen, zo heeft het Britse hof bekendgemaakt.

De baby kwam om iets voor 9.00 uur 's ochtends ter wereld en is het eerste kindje voor de 30-jarige Eugenie, tiende in lijn van troonopvolging, en de 34-jarige Jack. Moeder en zoon maken het goed. De naam van het jongetje is nog niet bekendgemaakt.

Koningin Elizabeth, haar man prins Philip en de grootouders zijn allemaal geïnformeerd over de komst van de kleine. Volgens het hof zijn ze dolgelukkig met het nieuws.

Andrew en Sarah verwelkomen hun eerste kleinkind en voor Elizabeth en Philip is het jongetje hun negende achterkleinkind.

Felicitaties

Het stel wordt overladen met felicitaties na de geboorte van hun zoon. Op Instagram reageerden volgers massaal met hartjes en lieve berichten.

Vanuit de Britse koninklijke familie hebben alleen prins Charles en zijn vrouw Camilla hun felicitaties gedeeld op social media. Wel liet Buckingham Palace bij de aankondiging van de geboorte weten dat koningin Elizabeth, haar man prins Philip, Andrew en Sarah dolgelukkig waren met het nieuws.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--