Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bernhard krijgt bezoek van vader op circuit

3 september 2021 · Leestijd 1 min

Pieter van Vollenhoven heeft vrijdag zijn zoon opgezocht op het circuit van Zandvoort. Op Instagram plaatst zoon Bernhard, die mede-eigenaar is van het circuit, een foto met zijn vader.

Bernhard en de andere organisatoren konden de afgelopen tijd op veel kritiek rekenen. Waar het terrein van de Formule 1 vol is met bezoekers, zijn grootschalige festivals en evenementen vanwege de coronamaatregelen nog niet toegestaan. Ook had de organisatie aan artiesten, onder wie Chef'Special, gevraagd gratis te komen optreden.

Pieter van Vollenhoven is groot natuurliefhebber en plaatst regelmatig beelden van flora en fauna op zijn socialemediakanalen. Ook de impact van de Formule 1 op het milieu was een kritiekpunt van veel mensen. Een milieuorganisatie probeerde de race afgelopen week te stoppen via een gang naar de rechter. Desondanks zei Pieter in 2019 tegen NH Nieuws dat hij zijn zoon het succes "van harte" gunt.

PHOTO-2021-09-03-16-53-42.jpg

Bron: ANP

Foto: Instagram @BernhardvanOranje

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--