Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Blauw Bloed op YouTube: Mode, fotosessies en meer!

27 december 2017 · Leestijd 2 min

Zet een grote kop thee en ga lekker onderuitgezakt zitten: Wij hebben een YouTube-kanaal! Geniet van een verzameling video’s over mode en juwelen én bekijk een aantal hoogtepunten uit ons rijke archief. Mode tips van stijlmeester Bodo Breg en topstylist Vincent Langedijk en prachtige beelden van Amalia, Alexia en Ariane.

Koninklijk kleden & de knot van Máxima

Hoe kun je je koninklijk kleden voor een klein geldbedrag? Stijlmeester Bodo Breg vertelt erover inRoyal Vintage’. Hij geeft tips waar je direct mee aan de slag kunt! Wil jij met Kerst een knot zoals koningin Máxima die draagt? Dan laat topstylist Vincent Langedijk zien hoe je deze in vijf stappen kunt maken.

‘Het jaar van’

Verder een terugblik op het jaar van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Wat waren de hoogtepunten en dieptepunten? Waar hebben zij zich het afgelopen jaar voor ingezet?

Amalia, Alexia en Ariane 

Tot slot een terugblik op fotosessies met prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Mooie en grappige beelden uit het Blauw Bloed archief! Amalia’s eerste keer in Lech, de tweede verjaardag van prinses Alexia en de actieve fotosessie bij Villa Eikenhorst in 2010.

ANP-50915875.jpg

Waarom abonneren?

Wij zullen op het Blauw Bloed YouTube-kanaal video’s delen over de bijzondere werkbezoeken van de koninklijke familie, over de mode van koningin Máxima en over de reizen van het koningspaar. We zullen niet alleen nieuw materiaal plaatsen maar delen ook graag nog vele hoogtepunten uit ons archief met onze volgers.

Klik hier en bezoek ons YouTube kanaal!

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--