Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Blauw Bloed zoekt een online stagiair vanaf september 2023!

Wij zoeken een stagiair met een interesse in royalty

19 juni 2023 · Leestijd 3 min

Kom jij de online redactie van Blauw Bloed versterken? Per september 2023 hebben we plek voor een gedreven stagiair die alles wil leren over sociale media én online media. Heb je ook nog eens een passie voor royals? Dan zit je hier op de juiste plek.

Bij Blauw Bloed hebben we vanaf september 2023 een plek vrij op de online redactie. Sociale media speelt namelijk een belangrijke rol om het koninklijk nieuws onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Heb jij zin om online artikelen te schrijven en deze zo aantrekkelijk mogelijk te verspreiden op onze sociale media-kanalen? Leer dan van onze creatieve redactie en kom stage lopen bij de EO. 

Stage kenmerken

Duur: Meer dan 3 maanden
Voor: 32 uur per week
Soort stage: Multimedia en Design
Opleidingsniveau: HBO/WO
Vergoeding: €350,- bruto per maand bij fulltime stage (36 uur per week)
Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wie ben jij? 

  • Je bent creatief, pro-actief en leergierig 
  • Je houdt van vormgeven en weet raad met Canva, Photoshop of Indesign 
  • Je snapt sociale media en vindt het leuk om 'online' te zijn
  • Je studeert communicatie, journalistiek of grafische vormgeving (minimaal mbo) 
  • Het is een pré als je kan schrijven en dit ook leuk vindt om te doen
  • Je hebt affiniteit met royals 

Wat ga je doen?

Als stagiair sociale media & content ben je hoofdzakelijk bezig voor de online redactie van Blauw Bloed, maar je zal zo nu en dan ook iets voor de andere titels doen die onder het thema Vieren & Herdenken vallen. Ons Instagram-, Facebook- en Youtubekanaal doen het al best goed, maar het kan nog altijd beter. Toffe shorts, reels of story’s? Jij weet er wel raad mee.

Met jouw vormgeefskills en creatieve brein kom je elke keer weer met goede ideeën om nog meer volgers te bereiken. Ook leer je alles over de inzet van sociale media en over content maken voor het snelle online landschap. Is er koninklijk babynieuws? Jij weet er razendsnel een artikel bij te maken en deze op een aantrekkelijke manier door te plaatsen op onze sociale media-kanalen.

Wat bieden wij? 

Een stageplek waar elke dag weer anders is: de ene dag edit je een reel van een staatsbezoek, de volgende dag duik je de beeldarchieven in voor een fotoslider op Instagram. Je schrijft een leuk artikel, zoekt daar het juiste beeldmateriaal bij en verzint een haakje om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze volgers. 

Zie je een stage bij Blauw Bloed wel zitten? Solliciteer dan direct via deze link

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--