Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Brits hof deelt nieuwe foto van Camilla

17 juli 2020 · Leestijd 2 min

De hertogin van Cornwall viert vrijdag haar 73e verjaardag en daar staat het Instagram-account van Clarence House, naar de residentie van Charles en Camilla, bij stil middels een nieuwe foto van de jarige.

Camilla is door Getty-fotograaf Chris Jackson eerder deze week in de tuin van Clarence House gekiekt. De hertogin draagt een blauw jasje en kijkt tussen de bomen en het groen in lachend in de camera.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Jackson noemt het een "groot voorrecht" om het officiële verjaardagsportret van Camilla te hebben mogen maken. "Ik heb de hertogin meer dan tien jaar lang over de hele wereld mogen volgen tijdens haar koninklijke reizen en ik hoop dat deze foto iets van haar grote gevoel voor humor tijdens een zomerdag in de tuinen van Clarence House weerspiegelt", schrijft hij op zijn eigen Instagrampagina.

De fotograaf heeft in het verleden ook andere Britse royals als Queen Elizabeth, prins Charles, prins William en zijn vrouw Catherine vast mogen leggen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--