Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Britse koninklijke familie wil liever donaties dan bloemen

10 april 2021 · Leestijd 2 min

De Britse koninklijke familie ziet liever dat mensen een donatie aan een goed doel doen, dan dat ze bloemen neerleggen ter nagedachtenis aan prins Philip. Dat heeft de familie vrijdagavond laten weten.

Er ligt een flinke bloemenzee bij Buckingham Palace en Windsor Castle als eerbetoon aan de vrijdag overleden Britse prins. Bij beide residenties liggen boeketten met persoonlijke kaartjes om koningin Elizabeth en de rest van de familie te condoleren.

Op beide plekken hing ook, zoals gebruikelijk, de verklaring waarmee het nieuws van Philips overlijden is bekendgemaakt aan het hek. Toen het bij dat bordje te druk werd, werd de mededeling weer weggehaald.

De echtgenoot van koningin Elizabeth overleed vrijdagochtend op 99-jarige leeftijd op Windsor Castle, hun buitenverblijf aan de rand van Londen.

Ik mis je

Banner_gesprekskaartjes_rondom_rouw.jpg

In gesprek gaan met iemand die een dierbare is verloren kan moeilijk zijn. Het EO-programma Ik mis je biedt gesprekskaartjes aan die je kunnen helpen om samen het gesprek aan te gaan over verlies, en herinneringen en gevoelens een plaats te geven. Het doosje met gesprekskaartjes bevat veertig vragen over gemis en verder leven.

Vraag hier de gesprekskaartjes aan

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--