Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla knuffelt met ezels en paarden in Egypte

19 november 2021 · Leestijd 2 min

Camilla, de hertogin van Cornwall, is de tweede en laatste dag van het staatsbezoek aan Egypte goed begonnen. De echtgenote van prins Charles en dierenliefhebster is vrijdagochtend langsgegaan bij het Brooke Veterinary Hospital in Caïro en mocht daar knuffelen met enkele paarden en ezels.

Terwijl Charles in de Egyptische hoofdstad een bezoek bracht aan het innovatiepark GrEEK Campus, reisde Camilla solo naar het ziekenhuis voor paarden en ezels. De hertogin kreeg er een rondleiding en hoorde de verhalen over de opgenomen dieren. Ook mocht Camilla een soort klavertjes voeren aan een paard dat was aangereden door een auto. "Arm dier, je bent in goede handen", zei ze volgens de Daily Mail toen ze hem aaide.

Een ander paard vond een aanwezige verslaggeefster wel leuk en knabbelde op haar haren. "U heeft een nieuwe vriend", reageerde Camilla lachend.

Charles en Camilla kwamen donderdag overgevlogen vanuit Jordanië voor hun tweedaagse bezoek. Op de eerste dag bezocht het echtpaar onder meer een moskee.

ANP-440885507.jpg

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--