Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla neemt brownies mee voor kwetsbare ouderen

22 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Camilla heeft woensdag een bezoekje gebracht aan het Pepper Pot Centre in Londen. Het centrum is een liefdadigheidsinstelling voor mensen in de Afro-Caribische gemeenschap. Tijdens de lockdown steunde het centrum de oudere en kwetsbare leden van de gemeenschap.

De hertogin van Cornwall hoorde van medewerkers wat het centrum doet om de ouderen te helpen. Tijdens het bezoek videobelde Camilla ook met een aantal ouderen die tijdens de pandemie via het centrum deelnemen aan virtuele groepsactiviteiten.

Het Pepper Pot Centre staat ouderen bij door middel van maaltijden, zorg en advies. Zo brengen medewerkers maaltijden langs en bellen ze regelmatig met mensen die niet zelf langs kunnen komen op het centrum. De hertogin had zelf ook een aantal zoete versnaperingen meegebracht tijdens haar bezoek. De brownies werden toegevoegd aan lunchpakketten die bezorgd werden bij kwetsbare leden van de gemeenschap.

Overal in Nederland zetten talloze lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Heb jij praktische hulp nodig of een luisterend oor? Of wil je hulp bieden? Ga naar nietalleen.nl

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--