Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla sloeg doodsangsten uit:"Ik ben nog nooit zo bang geweest als toen."

3 augustus 2021 · Leestijd 2 min

Camilla, de hertogin van Cornwall, heeft in het theater een van de engste momenten uit haar leven meegemaakt. De vrouw van prins Charles sloeg eind jaren 80 tijdens een opvoering van het toneelstuk The Woman in Black naar eigen zeggen doodsangsten uit.

The Woman in Black is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Britse schrijfster Susan Hill en gaat over een klein Engels stadje dat wordt lastiggevallen door een mysterieuze geest. Omdat de 74-jarige Camilla voor haar digitale boekenclub Susan Hills roman The Various Haunts of Men (2004) aanraadt, moest ze weer denken aan het moment dat ze The Woman in Black op West End zag. "Ik ben nog nooit zo bang geweest als toen. Ik was er met een vriendin en we waren bijna de zaal uitgerend, zo bang waren we", zei de hertogin in een video van haar Reading Room.

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Camilla wil het specifieke moment dat haar zo bang maakte niet verklappen, maar denkt dat mensen die het boek hebben gelezen wel weten waar ze het over heeft. "Het is een heel eng moment."

Camilla begon in januari met haar boekenclub. Op de Instagrampagina van de Reading Room geeft ze leestips en deelt ze interviews met schrijvers.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--