Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla wil best ‘als lijk uit zee gesleept worden’

5 november 2021 · Leestijd 2 min

De hertogin van Cornwall is geïnteresseerd in een rol in de Britse detectiveserie Grace, die te zien is op de zender ITV. Tijdens haar bezoek aan de set van de serie, die gebaseerd is op de boekenreeks Roy Grace, grapte ze dat ze een rol als lijk best ziet zitten.

De 74-jarige Camilla heeft een speciale band met de boekenreeks omdat het zich afspeelt in dezelfde regio als waar ze opgroeide, het Engelse graafschap Sussex. Ze sprak tijdens haar bezoek met Peter James, de schrijver van Roy Grace. Camilla vroeg hem of het mogelijk was "als lijk uit de zee gesleept" te worden, toen James haar vroeg of ze een keertje mee wilde doen als figurant.

De echtgenote van prins Charles heeft zelf erg genoten van de Roy Grace-boeken en raadde ze zelfs aan voor haar boekenclub op Instagram. "Als je nog nooit de misdaadthrillerserie van Peter James over de rechercheur Roy Grace uit Sussex hebt gelezen, raad ik je ten zeerste aan om het eens te proberen!", aldus Camilla.

Het eerste seizoen van Grace was dit voorjaar te zien op de Britse zender ITV. De miniserie werd in het najaar ook uitgezonden op NPO 2. Wanneer het tweede seizoen te zien is, is nog niet bekend.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--