Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Carlos en Annemarie versturen zomerse kerstgroet

17 december 2020 · Leestijd 1 min

Prins Carlos en echtgenote prinses Annemarie hebben dit jaar gekozen voor een uiterst zonnige kerstkaart. Ze hebben zich afgelopen zomer ter hoogte van de pier op het strand van Scheveningen met hun kinderen laten fotograferen en gebruikten één van die opnames voor de deze week verstuurde kerstgroet.

De Spaanse carlistische beweging deelde de Spaanse variant van de kaart donderdag op sociale media. "Beste carlisten, het is onze wens dat we allemaal deze kerst kunnen beleven met dezelfde intensiteit als altijd", aldus de boodschap van Carlos en Annemarie. Ze wensen dat "we naar anderen blijven luisteren, onzelfzuchtig voor anderen werken en vechten voor een betere samenleving."

Het paar, dat daarnaast in Italië hertog en hertogin van Parma is en daar ook een boodschap heen stuurde, hoopt dat de geest van Kerstmis iedereen in het nieuwe jaar blijft vergezellen "ondanks de verschrikkelijk omstandigheden van de coronapandemie."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--