Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine bedankt ouders voor bijdrage

22 februari 2020 · Leestijd 2 min

Catherine is dankbaar voor "geweldige reacties" die ze heeft gekregen op haar vorige maand gelanceerde onderzoek 5 Big Questions, dat zich richt op de ontwikkeling van kinderen jonger dan vijf jaar. De enquête is inmiddels gesloten.

"Jullie hebben geholpen bij het starten van essentiële gesprekken over het belang van de vroege kinderjaren", laat de vrouw van prins William weten via het Twitter-account van Kensington Palace. De komende maanden zullen de bevindingen van het onderzoek worden gedeeld. "De resultaten zullen een belangrijke bron van informatie zijn voor de sector die werkt met deze groep jonge kinderen en bijdragen aan een beter begrip door de ervaringen die ouders gedeeld hebben."

De 5 Big Questions bestond uit een vragenlijst voor ouders en verzorgers. Via die enquête werden ideeën verzameld over het opvoeden van kinderen waarmee een basis moet worden gelegd voor de volgende generatie. De hertogin reisde de afgelopen weken langs verschillende organisaties die zich op een bepaalde manier inzetten voor kinderen.

Podcast

Vorige week sprak de hertogin over haar onderzoek in de podcast "Happy mum, happy baby" over haar onderzoek. Ook sprak zij openharig over het moederschap en het belang van het hebben van goede relaties tussen een ouder en een kind. De volledige podcast beluister je hier

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--