Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine feliciteert natuurfotograaf met prijs

14 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Catherine is diep onder de indruk van de winnende foto van de Wildlife Photographer of the Year. De hertogin van Cambridge, die de winnaar dinsdag bekendmaakte tijdens een virtuele ceremonie, feliciteert Sergey Gorshkov een dag na de uitreiking via social media.

Sergey won de prijs, een initiatief van het Britse natuurhistorisch museum, voor een foto van een tijger die een boom lijkt te knuffelen. Catherine, zelf ook een fervent fotografe, vond alle foto's erg mooi. "De vaardigheid en creativiteit van de beelden van dit jaar bieden een ontroerend en fascinerend beeld van de schoonheid en kwetsbaarheid van het leven op onze planeet - het geeft ons zulke krachtige inzichten over de natuurlijke wereld en herinnert ons eraan dat zorg voor ons milieu en zijn kostbare biodiversiteit nog nooit zo belangrijk is geweest."

Lees verder onder de Instagram post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Naast Sergey, die de belangrijkste prijs van natuurfotograaf van het jaar won, werden ook werken van fotografen in andere categorieën bekroond. De winnende foto's worden in het natuurhistorisch museum in Londen tentoongesteld en reizen daarna door het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--