Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine laat George en Charlotte griezelen

25 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Supermarktbezoekers in het Britse plaatsje Hardwick keken donderdag hun ogen uit toen Catherine, de hertogin van Cambridge, plots door de winkel liep. Ze was er samen met haar kinderen prins George en prinses Charlotte om voor Halloween outfits te kijken, melden Britse media.

Kate en haar kinderen shopten bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s . Ze werden vergezeld door een bodyguard die de toeschouwers vriendelijk verzocht geen foto’s te maken. Niet iedereen gaf daar gehoor aan. Sommigen maakte toch een plaatje terwijl Catherine bij de zelfscankassa stond.

Halloween

"Ik heb niet gezien wat ze kocht", zegt Kathy Whittaker tegen de Daily Mail. "Een andere vrouw vertelde me dat ze er met de kinderen was en dat ze hun had gevraagd wat ze aan wilden tijdens Halloween." Een andere supermarktbezoeker zag de vrouw van prins William in de kledinghoek snuffelen.

Als Kate daadwerkelijk verkleedkleding bij Sainsbury's heeft gehaald zal het haar niet te veel hebben gekost. Een heksen- of skelettenpak kost daar 9 pond, omgerekend zo'n 10 euro.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--