Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Roodkapje waar ga je heen? Catherine hult zich in rood van top tot teen

21 november 2023 · Leestijd 2 min

Het staatsbezoek van de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol aan het Verenigd Koninkrijk is begonnen. De president en zijn vrouw werden dinsdag ontvangen door leden van de Britste koninklijke familie. Ook Catherine, de prinses van Wales, was erbij. Zij koos voor een volledig rode outfit.

Dinsdagochtend vroeg arriveerden president Yoon Suk-yeol en zijn echtgenote Kim Keon-hee op het vliegveld in Londen. Na de aankomst reed het paar door naar hun hotel, waar de prins en prinses van Wales hun al stonden op te wachten. Eenmaal binnen poseerden William en Catherine met de president en zijn vrouw voor een foto.  

Lees verder onder de foto.

William_Catherine_Korea
William en Catherine poseren met president Yoon Suk-yeol en zijn echtgenote Kim Keon-hee. Catherine, de prinses van Wales draagt een vuurrode capecoat.

Na de ontvangst volgde een formele ontvangst bij de Horse Guards Parade in Londen. Daar vond een officiële ontmoeting met koning Charles en koningin Camilla plaats. Ook inspecteerden beide staatshoofden de erewacht. Later op de dag stond een privélunch op het programma. Dinsdagavond zal er een staatsbanket gehouden worden op Buckingham Palace. 

Lees verder onder de foto's. 

ANP-484407898
Koning Charles en president Yoon Suk-yeol inspecteren de erewacht.
Staatsbezoek Zuid-kOREA
Charles_Camilla_Korea
Het is het tweede inkomende staatsbezoek voor Charles sinds hij koning is.
ANP-484407694
ANP-484406252

Catherine, de prinses van Wales, koos op de eerste dag van het staatsbezoek voor een geheel rode outfit. De nieuwe kleding is een ontwerp van Catherine Walker. 

Staatsbezoek Zuid-Korea
William en Catherine arriveren bij Buckingham Palace.

Foto': ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--