Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine verzamelt opvoedtips voor de volgende generatie

22 januari 2020 · Leestijd 2 min

Catherine, hertogin van Cambridge, heeft in het Verenigd Koninkrijk haar nieuwe initiatief Five Big Questions geïntroduceerd. Hiermee roept de royal mensen op hun mening te geven en delen over het opvoeden van de volgende generatie. Dit is bekend gemaakt via Kensington Palace.

Via een enquête worden zoveel mogelijk ideeën verzameld, om hiermee iedereen een stem te geven in het proces om een sterke, gezonde basis te leggen voor de jongsten in de samenleving. Het is de bedoeling de volgende generatie waardevolle lessen voor het leven mee te geven.

"Ouders, verzorgers en families vormen het hart van de opvoeding van kinderen in hun jongste jaren, daarom wil ik naar hen luisteren. Als ouder zijnde weet ik als geen ander hoe belangrijk het toekomstige geluk van een kind is. Ik wil graag te weten komen waar de speerpunten liggen, zodat ik daarmee aan de slag kan gaan. Het is mijn doel om voor blijvende verandering te zorgen voor de komende generaties," aldus Catherine.

Lees verder onder de instagram-post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het initiatief werd op de Instagrampagina van Kensington Palace van harte toegejuicht. Met name de rol van Catherine werd zeer gewaardeerd. "Ze heeft echt een passie voor kinderen en gaat op zo'n natuurlijke wijze met hen om. Ze is wat mij betreft de 'Children's Princess'," aldus een volger. Een ander schreef: "Wat bijzonder dat ze om onze mening vraagt en daar wat mee wil gaan doen. Met recht een royal om trots op te zijn."

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--