Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Glimmende Charlène steelt de show met feestelijke oufit op kerstbal

12 december 2023 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène van Monaco was afgelopen vrijdag met haar broer en schoonzus aanwezig bij het traditionele kerstbal in het luxe Hotel de Paris in Monte-Carlo. Voor de gelegenheid koos de prinses voor een hele glamorous look. In haar glinsterende japon stal de prinses écht de show. Kijk zelf maar.

Tijdens het bal werd geld opgehaald voor de 'Princess Charlene of Monaco Foundation'. Deze stichting zet zich in voor de preventie van verdrinking en ondersteunt (water)sportprojecten voor kinderen. Als beschermvrouwe van de stichting verscheen de prinses die avond in een glinsterende jurk met pailletten. Een look die perfect past bij de komende feestdagen. Al kunnen de Zweedse royals er ook wat van, zij trokken hun mooiste galajurken aan voor de uitreiking van de Nobelprijzen.

Prinses Charlène schittert van het scherm af

De Monegaskische prinses staat bekend om haar glamorous stijl. Ze blaast regelmatig iedereen omver met haar prachtige en opvallende galajurken en ook met kapsels weet de prinses te experimenteren. Tot groot genot van het volk die de stijl van de prinses wel kunnen waarderen. Ook tijdens de feestmaanden schiet prinses Charlène in de roos. Zo'n glinsterende japon is immers uitermate geschikt voor een feestje! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: @fondationprincessecharlene / @louise_grether

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--