Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinsessen Charlène en Stéphanie beleven spontaan moment op voetbalveld

23 januari 2024 · Leestijd 2 min

Prins Albert en prinses Charlène waren maandagavond bij een liefdadigheidswedstrijd van de vereniging Fight Aids Monaco. Ook prinses Stéphanie, haar zoon Louis Ducruet en dochter Camille Gottlieb waren bij het sportevenement aanwezig. De prinselijke familie genoot zichtbaar van een competitieve avond op het voetbalveld. Zo hadden de schoonzussen Charlène en Stéphanie een bijzonder spontaan moment. Kijk maar!

De liefdadigheidswedstrijd werd georganiseerd door Fight Aids Monaco, een stichting die is opgericht door prinses Stéphanie voor de strijd tegen Aids. Tijdens de wedstrijd speelden twee teams tegenover elkaar: de Barbagiuans, het team onder leiding van Louis Ducruet (de oudste zoon van Stéphanie red.) en het Cirque F.C team, dat werd aangevoerd door zijn moeder. De wedstrijd eindigde uiteindeijk in 3-2 in het voordeel van Cirque. Op Instagram deelde het Monegaskische hof een aantal foto's van het evenement. 

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Spontane knuffels

Prinses Charlène, die bekendstaat om haar gereserveerde houding, liet zich van haar sportieve kant zien en trapte zelfs een balletje mee. Ook kon ze haar lol niet op met prinses Stéphanie, de zus van prins Albert. Op foto's is te zien dat de schoonzussen elkaar omhelzen en samen veel lachen. Verder was ook Camille Gottlieb van de partij, zij is de jongste dochter van prinses Stéphanie en regelmatig aanwezig bij publieke optredens van haar oom prins Albert. Zo bezocht Camille met haar oom en tante vorige week nog een buitencircus in Monaco. 

Ook leuk om te lezen: dit zijn de glamorous kleindochters van Grace Kelly.

Charlene_stephanie_2024
Prinses Charlène en prinses Stéphanie genieten op het voetbalveld.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto: ANP / X @CoutureRoyals / Instagram @palaisprincierdemonaco

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--