Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charlene weer stabiel na spoedopname in ziekenhuis

3 september 2021 · Leestijd 2 min

De gezondheidstoestand van Prinses Charlene van Monaco is stabiel nadat ze woensdagavond met spoed naar een ziekenhuis in Zuid Afrika is gebracht. Volgens een verklaring die het Monegaskische vorstenhuis vrijdag heeft gegeven stortte de prinses woensdagavond in en werd ze daarna in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Wat ze precies mankeert deelt het hof niet.

"De prinses herstelt momenteel in Zuid Afrika, waar een medisch team haar heeft geadviseerd om niet te reizen totdat alle noodzakelijke procedures zijn voltooid", aldus de verklaring van het paleis die is te lezen op de website van news24.com. Bronnen rond het ziekenhuis vertellen in verschillende media dat de prinses woensdag onder een pseudoniem in het ziekenhuis werd opgenomen.

Het nieuws over de ziekenhuisopname volgt op het bericht dat Charlene, die getrouwd is met Prins Albert van Monaco, binnenkort eindelijk naar huis zou keren na een maandenlang verblijf in Zuid-Afrika. Ze was in haar geboorteland voor een behandeling aan een infectie aan haar oren, neus en keel, maar kon door complicaties na die ingreep niet meer naar huis vliegen.

Door haar uitzonderlijk lange verblijf in Zuid-Afrika waren er speculaties dat huwelijksproblemen daar ook een rol bij zouden spelen, maar die geruchten werden door echtgenoot Albert de kop in gedrukt. Na een bezoek aan Zuid-Afrika liet hij recentelijk aan People weten dat zijn vrouw "staat te popelen" om huiswaarts te keren. Hij sprak daarbij over oktober.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--