Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charles zwijgt over interview bij bezoek vaccinatiecentrum

9 maart 2021 · Leestijd 2 min

Prins Charles heeft dinsdag bij een bezoek aan een pop-upvaccinatiecentrum in Londen niet willen reageren op vragen over het interview met Harry en Meghan. Het bezoek volgde een dag nadat het veelbesproken interview van Oprah Winfrey in het Verenigd Koninkrijk te zien was.

Het was het eerste openbare optreden van Charles nadat het interview zondagavond in Amerika en maandagavond in Engeland werd uitgezonden. Het werkbezoek was erop gericht Charles te informeren hoe het centrum omgaat met twijfels die mensen hebben over de coronavaccinatie. Maar door de aanwezige media werd Charles vooral gevraagd naar een reactie op het gesprek van Meghan en Harry met Oprah, waarin de hertogin en hertog van Sussex in een twee uur durend gesprek een boekje open deden over de Britse koninklijke familie.

The Telegraph schrijft dat prins Charles geen antwoord gaf op de vraag of hij het interview had gezien. Ook gaf de kroonprins geen antwoord op vragen naar zijn mening over het interview, zag de Britse royalty-verslaggever Roya Nikkhah. Op Twitter schrijft zij dat Charles ervoor koos "om zich te concentreren op het werk en het belang te benadrukken van het uitdelen van het vaccin".

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--