Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Internationale media: Charlotte Casiraghi gaat scheiden van Dimitri Rassam

18 maart 2024 · Leestijd 2 min

Het rommelt in Monaco. Meerdere internationale media melden al weken dat Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline, zou gaan scheiden van haar man Dimitri Rassam. De geruchtenmolen draait overuren, maar nu er een foto naar buiten is gekomen van Charlotte met een andere man aan haar zijde, zijn internationale media het erover eens: de scheiding gaat door.

Meerdere media speculeren al weken over een eventuele breuk tussen Charlotte Casiraghi en Dimitri Rassam. Het stel is tot op heden niet op de geruchten ingegaan en heeft deze noch ontkend, noch bevestigd. Charlotte en Dimitri zijn in oktober 2023 voor het laatst samen in het openbaar verschenen. Ze bezochten de 60e editie van het AMADE-jubileumdiner in het operahuis in Monte Carlo, Monaco. In 2019 gaven Charlotte en Dimitri elkaar het jawoord. In 2018 kregen ze samen al een zoon: Balthazar.

Lees verder onder de foto's.

Charlotte Casiraghi
Dimitri (links), Balthazar en Charlotte Casiraghi.
Charlotte_Casiraghi_en_Dimitri_Rassam.jpg
Charlotte Casiraghi samen met Dimitri Rassam.

Door deze nieuwe foto laaien de speculaties weer op. Paris Match heeft foto's gepubliceerd waarop Charlotte en de Franse schrijver Nicolas Mathieu te zien zijn. Zij waren afgelopen maand samen in Parijs en dat ging niet onopgemerkt.

Wie is Nicolas Mathieu?

Nicolas Mathieu is een Franse schrijver. De 45-jarige auteur heeft meerdere scripts geschreven en heeft ook in de journalistiek gewerkt.

Lees verder onder de foto.

nicolas mathieu
Nicolas Mathieu in 2018.

Liefdesleven Charlotte Casiraghi

Voordat Charlotte Casiraghi een relatie kreeg met Dimitri, had de dochter van prinses Caroline een relatie met Gad Elmaleh. Samen kregen ze in 2013 een zoon, Raphaël. Aangezien de twee nooit getrouwd zijn geweest, zit Raphaël niet in de lijn van de troonopvolging.

Charlotte Casiraghi
Haar zoontje Raphaël wordt op 17 december 2013 geboren.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--