Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charlotte Casiraghi zwanger van tweede kindje

10 juli 2018 · Leestijd 1 min

Charlotte Casiraghi, de 31-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco, is in verwachting van haar tweede kind. Charlotte onthulde haar zwangerschapsbuik tijdens een paardensportevenement in het vorstendom Monaco.

Volgens een bron van het Amerikaanse tijdschrift People verwachten Charlotte en haar verloofde Dimitri de baby begin september. Het kindje wordt het zevende kleinkind van de 62-jarige prinses Caroline. Ze kreeg in er in het voorjaar ook al twee kleinzonen bij.

Charlotte's verloofde Dimitri Rassam (36) is de zoon van de overleden Frans-Libanese filmproducent Jean-Pierre Rassam en de Franse actrice Carole Bouquet. Charlotte heeft al een zoon, Raphaël, geboren uit haar eerdere relatie met Gad Elmaleh.

In mei van dit jaar maakten Charlotte en Dimitri bekend verloofd te zijn. Volgens People trouwen de aanstaande ouders in december voor de wet, enkele maanden na de bevalling. In het voorjaar van 2019 volgt een groot trouwfeest voor familie en vrienden.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--