Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Claus-Casimir trots op “bekend geworden” bedrijf

1 september 2020 · Leestijd 2 min

De 16-jarige Claus-Casimir, zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft maandag zijn eigen webshop Grails Plug gelanceerd. Hiermee verkoopt hij schoenen en andere accessoires. Aan Blauw Bloed laat de graaf weten hoe hij op het idee kwam zijn winkel te starten en hoe het nu gaat!

Het online verkopen van schoenen doet Claus-Casimir al langer, alleen deed hij dat via iemand anders. Op een gegeven moment begon het te kriebelen om de verkoop zelf te gaan doen. “Als het niet via iemand anders gaat, houd ik er ook meer aan over”, aldus de jonge ondernemer. Door de hulp van zijn zus Eloise heeft de webshop een vliegende start gemaakt. Zij plaatste op haar account met 165.000 volgers een berichtje over het bedrijf. “Het is natuurlijk helemaal super dat het bedrijf bekend is geworden", reageert Claus-Casimir. "Ik vind het ook heel leuk dat mensen allemaal positieve reacties achterlaten.”

Dat ondernemen hem in het bloed zit moge duidelijk zijn. Zijn vader prins Constantijn is actief in de ondernemerswereld en zus Eloise verkoopt via internet ook regelmatig kleding. “Het principe is dat ik bij Nike schoenen inkoop voor de winkelprijs” vertelt Claus-Casimir. "Omdat de vraag groter is dan het aanbod, wordt de waarde hoger." Op Instagram was vandaag te zien dat Claus-Casimir de eerste pakketten al op de bus heeft gedaan.

Regelen

Waarom het bedrijf Grails Plug heet? “Grails zijn schoenen die iedereen wel zou willen hebben. Een plug is een persoon die ze dan ‘regelt’.”

En op de vraag hoe zijn onderneming nu loopt is de zoon van Constantijn en Laurentien kort maar krachtig: “De zaken lopen best wel goed nu!”  

Foto: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--