Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Congrats: Prins William blaast 39 kaarsjes uit

21 juni 2021 · Leestijd 2 min

Het is feest in Kensington Palace! Prins William blaast vandaag 39 kaarsjes uit. Geniet van een reeks foto's uit zijn leven!

Op 21 juni 1982 wordt prins William geboren in het St. Mary's ziekenhuis in Londen als oudste zoon van prins Charles en prinses Diana. Hij heeft een broer, prins Harry (1984). Prins William is gedoopt op 4 augustus 1982 in de Muziekkamer van Buckingham Palace. Zijn peetouders zijn: Koning Constantijn van Griekenland, Lord Romsey, prinses Alexandra, de hertogin van Westminster,  Lady Susan Hussey en Sir Laurens van der Post. 

Op 16 november 2010 werd bekendgemaakt dat prins William zich heeft verloofd met Catherine Middleton. Het paar trouwt op 29 april 2011 in Westminster Abbey. William en Catherine hebben drie kinderen: prins George (2013), prinses Charlotte (2015) en prins Louis (2018).

Prins William is de tweede in de lijn van troonopvolging na zijn vader. Prins Charles deelde ter ere van Williams verjaardag twee foto's, waaronder een babyfoto van zijn oudste zoon. De jarige zelf bedankte via Instagram voor alle verjaardagswensen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--