Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Constantijn en Laurentien samen online tijdens Koningsdag

28 april 2020 · Leestijd 2 min

Prins Constantijn en prinses Laurentien hebben niet stilgezeten tijdens Koningsdag. Beiden maakten online verschijningen. Tijdens de 'Vrienden Tour' van Ali B blijkt prins Constantijn aardig te kunnen zingen. Hij is in elk geval tekstvast wanneer het gaat om het Wilhelmus, zo onthulde Ali B in Op1. Samen met prinses Laurentien videobelde de prins met André Kuipers.

Prins Constantijn verscheen woensdag in de 'Vrienden Tour' van Ali B. De rapper zat op Koningsdag bij de uitvoering van het volkslied bij een verpleeghuis even om tekst verlegen. Letterlijk. Van het Wilhelmus wordt meestal alleen het eerste van de in totaal vijftien coupletten gebruikt. Alleen bij bijzondere gelegenheden wordt ook het zesde couplet gezongen, maar daarvan kende Ali B de woorden niet. Maar geen nood: prins Constantijn werd als hulplijn ingezet.

"Hij antwoordde binnen vijf minuten", aldus een stralende Ali B. De prins, die met zijn gezin thuis in Den Haag de verjaardag van zijn broer vierde, deed dat op bijzondere wijze. Hij zong het zesde couplet, met vaste stem en zonder haperen, zo liet de rapper zien op zijn telefoon. Een mooie geste van de "koning van de startups", vond Ali B, die wel vaker aanklopt voor goede raad.

Nog meer videobellen

Constantijn brengt namens de familie een toost uit op de 53e verjaardag van zijn broer.
Constantijn brengt namens de familie een toost uit op de 53e verjaardag van zijn broer.

Constantijn had op 'Koningsdag thuis' niet alleen contact met Ali B. Met echtgenote Laurentien videobelde hij ook met astronaut André Kuipers die een online quiz hield, en de vraag stelde "weet je welke plek op aarde dit is". De prins was ook degene die namens de koninklijke familie de toost uitbracht op de koning tijdens het nationale toost moment maandag. Hij zette daarna ook het Lang zal hij leven in.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--