Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Constantijn en Laurentien vieren verlate pakjesavond met hun kinderen

23 december 2022 · Leestijd 2 min

Prins Constantijn en prinses Laurentien hebben donderdag met hun drie kinderen Eloise, Claus-Casimir en Leonore pakjesavond gevierd. Dat is te zien op de Instagram pagina van oudste dochter Eloise. Zij deelt een foto waar de cadeautjes, met gedichtjes en namen erop, op tafel liggen. Eloise schrijft bij de foto 'beter laat dan nooit, gedichten en cadeaus'. De avond werd vervolgd met een potje Rummikub.

Binnen het gezin van prins Constantijn en prinses Laurentien is jarenlang fanatiek sinterklaas gevierd met surprises en gedichten. "Er werden echt hele bouwsels gebouwd", zei Constantijn vorige maand in het NPO 1-programma Goedemorgen Nederland.

"Nu zijn alle kinderen uit huis dus hebben ze gevraagd of we het zonder surprises kunnen doen en alleen met gedichtjes, maar normaal gesproken maken ze daar heel veel werk van. Vooral onze jongste dochter Leonore begint ongeveer half oktober al met de lootjes van: 'jongens, we moeten weer aan de bak'."

Lees verder onder de foto's.

WhatsApp Image 2022-12-23 at 08.54.27 (1)
WhatsApp Image 2022-12-23 at 08.54.27

Leonore had eens voor haar oma prinses Beatrix haar hele huis nagebouwd, vervolgde Constantijn ter illustratie. Omdat Kasteel Drakensteyn achthoekig is leidde dat "tot wat architectonische problemen in de afmetingen enzo", lachte hij. "Het is niet zo makkelijk. Volgens Constantijn doet Beatrix soms mee. "Als het kan nodigen we haar ook uit. (...) Ze is heel goed in gedichtjes."

Beeld: @eloisevanoranje & ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--