Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De 10 meest onvergetelijke outfits van koningin Máxima

11 april 2022 · Leestijd 1 min

In de jaren dat koningin Máxima tot het Nederlandse koningshuis behoort genieten we van haar modegevoel. Regelmatig weet de koningin ons te verrassen met haar prachtige outfits. Op deze maandag zetten wij de 10 meest onvergetelijke outfits op een rijtje.

Van kleurrijke avondjaponnen tot gerecyclede postzakken: bij koningin Máxima kan het alle kanten uit op modegebied! Bekijk hieronder tien onvergetelijke outfits van onze koningin.

De verlovingsjurk van Máxima is al onvergetelijk te noemen. Het klassieke rode jurkje waarin we haar
De verlovingsjurk van Máxima is al onvergetelijk te noemen. Het klassieke rode jurkje waarin we haar voor het eerst Nederlands hoorde praten werd direct gewaardeerd.
In 2004 waren spijkerjasjes enorm in de mode. Hoe tof dat Máxima op de nationale feestdag verscheen
In 2004 waren spijkerjasjes enorm in de mode. Hoe tof dat Máxima op de nationale feestdag verscheen in zo'n jasje, met een baret erbij.
Wat een plaatje! De avond voor het huwelijk van erfgroothertog Guillaume en zijn vrouw Stéphanie van
Wat een plaatje! De avond voor het huwelijk van erfgroothertog Guillaume en zijn vrouw Stéphanie van Luxemburg droeg Máxima deze jurk van Jan Taminiau met 'wybertjes-effect', genoemd naar de snoepjes.
Iedereen kent deze outfit van Máxima: de postzakjas. Het was weer Jan Taminiau die dit fantastische
Iedereen kent deze outfit van Máxima: de postzakjas. Het was weer Jan Taminiau die dit fantastische én duurzame ontwerp maakte.
Deze kan natuurlijk niet in deze lijst ontbreken: dé inhuldigingsjurk uit 2013, ontworpen door Jan
Deze kan natuurlijk niet in deze lijst ontbreken: dé inhuldigingsjurk uit 2013, ontworpen door Jan Taminiau.
Maxima-jurk-China-staatsbanket.jpg
Tijdens het staatsbezoek aan China in 2014 droeg Máxima een zeer kunstzinnige creatie van Matthijs van Bergen: namelijk met een print van het schilderij 'De Olijfgaard' van Vincent van Gogh. Prachtig!.
Een geweldige japon van Máxima tijdens het staatsbezoek aan Lissabon. De jurk is een staaltje 'flag
Een geweldige japon van Máxima tijdens het staatsbezoek aan Lissabon. De jurk is een staaltje 'flag dressing' met een knipoog naar de Nederlandse vlag.
Een creatief meesterwerk kun je deze jurk wel noemen. Hij is ook weer van de hand van Jan Taminiau
Een creatief meesterwerk kun je deze jurk wel noemen. Hij is ook weer van de hand van Jan Taminiau en is gemaakt op basis van het behang op Paleis Huis ten Bosch. Máxima droeg hem in 2017 tijdens het diner ter ere van de 50e verjaardag van de koning.
Deze outfit van Máxima van Prinsjesdag 2018 is ook onvergetelijk te noemen. Want het was een outfit
Deze outfit van Máxima van Prinsjesdag 2018 is ook onvergetelijk te noemen. Want het was een outfit waar nogal wat ophef over ontstond, met name door de hoed op de zijkant van het hoofd. Desalniettemin vinden wij het een prachtige outfit!.
Als je het over onvergetelijk hebt, dan was dit zeker zo'n moment. In 2019 bezocht de koningin met
Als je het over onvergetelijk hebt, dan was dit zeker zo'n moment. In 2019 bezocht de koningin met haar gezin Sevilla om te vieren dat zij en koning Willem-Alexander elkaar hier 20 jaar geleden ontmoetten.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--