Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De glamour van Mette-Marit

15 januari 2016 · Leestijd 1 min

Ze is misschien niet als prinses geboren maar is nu toch een belangrijk lid van de Noorse koninklijke familie. Mette-Marit liep tijdens een avondje stappen kroonprins Haakon tegen het lijf en viel als een blok voor hem. Na het huwelijk in 2001 waren alle ogen op de nieuwe prinses gericht. Mette-Marit kreeg toegang tot de waardevolle collectie juwelen van de koninklijke familie en haar garderobe werd gevuld met kleurrijke jurken. Ondanks haar ‘nieuwe leven’ kiest Mette-Marit qua kleding voor haar eigen stijl.

Vele koninginnen en prinsessen zijn dol op mode en zorgen dat zij de laatste trends verwerken in hun outfits. Prinses Mette-Marit heeft een eigen stijl, die niet altijd overeenkomt met de laatste modetrends. Volgens modejournaliste Tess van Daelen is de prinses niet altijd on-trend maar pakt ze soms toch wel flink uit. Zaterdag spreken modedeskundige André van der Linden en modejournalist Tess van Daelen in Blauw Bloed over de glamour van de Noorse royals.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--