Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De looks van Máxima in Nigeria

2 november 2017 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima was de afgelopen dagen in Nigeria in haar rol als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties. Bij een dergelijk bezoek draait alles om inhoud en is mode voor koningin Máxima een stuk minder belangrijk. De koningin besluit meerdere outfits te dragen die zij al een tijdje in de kast heeft liggen en kiest voor simpele kapsels en weinig make-up. Bekijk een foto-overzicht van de verschillende looks in Nigeria.

Na een lange vlucht van ongeveer zeven uur kwam koningin Máxima in een comfortabele outfit en geheel make-uploos aan. Ze draagt een nieuwe jas van Chloé met ballerina's van het Italiaanse merk Salvatore Ferragamo.

Zonnige jurk

Op de tweede dag van haar verblijf aan Nigeria straalt koningin Máxima in een zonnige gele jurk en een zandkleurige strook aan de zoom. Al drie keer eerder verscheen Máxima publiekelijk in deze japon van het modehuis Natan. De sieraden die zij bij haar outfit droeg zijn van het beroemde Nederlandse sieradenmerk LOTT.gioielli. De oorbellen zijn gemaakt van glaskralen.

Gouden combinatie

Op woensdag brengt koningin Máxima een bezoek aan een buitenwijk van Abuja in Nigeria. Ze besluit weer voor een bekend ontwerp van het modehuis Natan te gaan. Dit keer draagt zij een kleurrijke japon en een geel jasje met ballonmouwen. Deze look kan je bekend voorkomen. Beide ontwerpen zijn samen namelijk meerdere keren gedragen tijdens een bezoek aan Normandië in 2014 en Myanmar in 2015.

Laatste dag

Op de laatste dag van haar verblijf ontmoet koningin Máxima een invloedrijke emir. Máxima draagt een tweedelige combinatie van modehuis Natan. Haar jasje heeft een opvallende, openstaande kraag en de rok kenmerkende stolpplooien bij de taille.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--