Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De week in foto's: Van bruiloft komt bruiloft?

24 november 2017 · Leestijd 3 min

Aan de vooravond van het 70-jarig huwelijk van koningin Elizabeth en prins Philip geeft het Britse hof een nieuwe foto van het platina paar vrij. Deze en meer mooie foto's van de afgelopen week op een rijtje.

prinses_Charlene_en_tweeling.jpg

Ook in Monaco begint de week feestelijk. De Grimaldi's vieren zondag in hun prinsdom de nationale feestdag. De bijna 3-jarige tweeling van prins Albert en prinses Charlène is net als vorig jaar van de partij.

Prinses_Caroline_en_dochter_Charlotte.jpg

Ook prinses Caroline (60) en dochter Charlotte Casiraghi (31) bekijken de feestelijkheden vanaf het balkon van het prinselijk paleis.

Maandag

Koning_Filip_leest_voor.jpg

In België is het de 'Voorleesweek' en wacht er op maandag een schone taak voor koning Filip. Deze leerlingen van basisschool De Boomhut in Kampenhout zijn de gelukkige luisteraars.

Koning Felipe en koningin Letizia ontvangen de Palestijnse president Abbas voor een lunch in het Koninklijk Paleis van Madrid.

Dinsdag

Koningin_Letizia_Awards.jpg

Een dag later geeft de Spaanse koningin acte de présence bij de uitreiking van de Queen Letizia Awards 2016-2017.

koningin_Paola.jpg

Koningin Paola (80) zien we niet veel meer in het openbaar. Dinsdag brengt ze samen met haar echtgenoot een bezoek aan de Belgische alarmcentrale van Touring als bedankje voor de snelle hulpverlening na haar ongelukkige val eind 2016 op vakantie in Zwitserland.

Woensdag

Mako en Kei tijdens de officiële aankondiging van hun verloving, september 2017.
Mako en Kei tijdens de officiële aankondiging van hun verloving, september 2017.

Heugelijk nieuws uit Japan: het Keizerlijk Hofagentschap maakt bekend dat prinses Mako (26) op 4 november 2018 in het huwelijksbootje stapt met haar verloofde Kei Komuro.

Prins_William_en_hertogin_Catherine.jpg

Prins William en hertogin Catherine zijn woensdag samen op pad in Birmingham. Ze brengen onder meer een bezoek aan Acme Whistles, de maker van het eerste politiefluitje.

koning_woonwagencentrum.jpg

De bewoners van woonwagencentrum Beukbergen in Zeist zijn blij verrast als koning Willem-Alexander woensdag bij hen op de stoep staat. Een fotomomentje als herinnering aan dit bezoek mag natuurlijk niet ontbreken.

Donderdag

Prinses_Laurentien_en_prinses_Kiko.jpg

Prinses Laurentien is voor een tweedaags bezoek in Japan. Samen met prinses Kiko bezoekt ze onder meer het monument dat het hypocentrum van de atoombomexplosie in Nagasaki markeert.

kroonprinses_Victoria_Leipzig.jpg

Kroonprinses Victoria van Zweden is donderdag op werkbezoek in het Duitse Leipzig. Smaakvol gekleed bezoekt ze het Helmholtz Centrum voor Milieuonderzoek en hoort ze meer over een van de projecten.

Vrijdag

Op de tweede dag van haar bezoek aan Japan is prinses Laurentien aanwezig bij de openingsceremonie van de Omotemonbashi brug van het eiland Dejima in Nagasaki. Samen met prins Akishino en zijn echtgenote Kiko verricht ze de opening.

Harry_en_Meghan.jpg
Prins Harry en Meghan Markle bij hun eerste 'date' buiten de deur.

De geruchten gaan al een tijdje, maar Britse media weten het nu zeker: de verloving tussen prins Harry en Meghan Markle is aanstaande. Als gevolg daarvan hebben de wedkantoren vrijdag alle weddenschappen wat betreft de verloving stilgelegd. Is er dan nu écht een koninklijke bruiloft op komst?

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--