Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deense prinses Mary meest stijlvolle royal

18 augustus 2015 · Leestijd 2 min

De Deense kroonprinses Mary is door lezers van het Britse Hello! uitgeroepen tot meest stijlvolle royal. Koningin Máxima eindigde op de tweede plaats, de derde plek is voor de hertogin van Cambridge, Catherine. Bijna dertigduizend lezers brachten hun stem uit.

Prinses Mary, die vaak wordt geprezen om haar kledingkeuze, kreeg bijna dertig procent van de stemmen. Volgens Hello! straalt de kroonprinses 'het vertrouwen uit van een vrouw die weet wat voor haar werkt'. Koningin Máxima krijgt complimenten voor haar breedgerande hoeden, opvallende patronen en accessoires. Hertogin Catherine is volgens het tijdschrift immer gracieus en weet altijd de juiste kleding voor de juiste gelegenheid te kiezen. De man van prinses Mary, prins Frederik is door het Australische blad Men's Style uitgeroepen tot een van de meest stijlvolle mannen ter wereld. De prins wordt geroemd om zijn gedurfde kleurkeuze in combinatie met zijn keuze voor strakke pakken. Op de lijst met best geklede mannen staan onder anderen oud-voetballer David Beckham en modeblogger Miles Wharton. Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--