Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Weer Jordaans sprookjeshuwelijk op komst? Déze prinses gaat trouwen

12 juni 2024 · Leestijd 2 min

Mooi nieuws uit Jordanië, want er is weer een koninklijk huwelijk aanstaande. Het nichtje van koning Abdullah en koningin Rania heeft zich namelijk verloofd. En hoewel het Jordaanse hof het nieuws nog niet heeft bevestigd, gaan de foto's van de verlovingsceremonie rond op sociale media.

Prinses Aisha

De aanstaande bruid is de 27-jarige prinses Aisha bint Faisal, een nichtje van de Jordaanse koning Abdullah. Ze is de dochter van Abdullah's jongere broer prins Faisal bin Hussein (op de foto hierboven) en zijn vrouw prinses Alia Tabbaa. Ze heeft een oudere zus en broer, prinses Ayah en prins Omar, en een identieke tweelingzus, prinses Sara. Prinses Aisha heeft een masterdiploma in Religion, Law and Society, een opleiding die ze volgde aan de Universiteit van Westminster in Londen.

Verlovingsceremonie

Op sociale media gaan beelden rond van een verlovingsceremonie waarmee de verloving van de Jordaanse prinses met Kareem Yazeed Al-Mufti werd aangekondigd. Kareem is naar verluidt een oude vriend en collega van kroonprins Hussein. De ceremonie werd onder andere bijgewoond door koning Abdullah en kroonprins Hussein.

Lees verder onder de posts.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De Jordaanse royals weten trouwens wel hoe ze een huwelijk moeten organiseren. Ruim een jaar geleden stapten kroonprins Hussein en prinses Rajwa met elkaar in het huwelijksbootje en dat was met recht een sprookjeshuwelijk te noemen.

Beeld: ANP, Instagram @arabianroyalagency, X@CoutureAndRoyals

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--