Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze royal is uitgeroepen tot 's werelds meest sexy kale man

27 maart 2021 · Leestijd 2 min

De Britse prins William is dan nog geen koning, maar hij regeert wel als het gaat om de verkiezing tot meest sexy kale man ter wereld. Een onderzoek van het Britse cosmetische chirurgiebedrijf Longevita heeft uitgewezen dat de kleinzoon van koningin Elizabeth online het vaakst als 'sexy' werd omschreven.

Op blogposts en webpagina's over en in zoekopdrachten naar kale mannen werd William volgens het tabloid The Sun maar liefst 17,6 miljoen keer 'sexy, heet of aantrekkelijk' genoemd. Hij laat daarmee de nummer twee in de lijst, bokser Mike Tyson, met 8,8 miljoen vermeldingen ruim achter zich. Acteur Jason Statham maakt de top drie met 7,4 miljoen resultaten compleet.

In de top tien zijn verder nog rapper Pitbull, oud-basketballer Michael Jordan, bokser Floyd Mayweather en acteurs John Travolta, Bruce Willis, Dwayne Johnson en Vin Diesel te vinden. Een speciale vermelding was er voor de Russische president Vladimir Poetin, hij had met 2,2 miljoen hits net geen top 10-notering. Ook Star Trek-icoon Patrick Stewart viel met 1,1 miljoen 'stemmen' net buiten de boot.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--