Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze schattige videobeelden van Archie mag je niet missen!

25 september 2019 · Leestijd 2 min

Hier heeft menig royaltyfan met smart op gewacht: de eerste duidelijke beelden van een brabbelende baby Archie. Prins Harry en Meghan deelden woensdagochtend schattige beelden van hun bijna vijf maanden oude zoontje.

De kleine Archie heeft woensdagochtend voor het eerst zijn opwachting gemaakt in Zuid-Afrika. Harry en Meghan namen hun zoontje mee naar hun ontmoeting met aartsbisschop Desmond Tutu in Kaapstad. Op het Instagram-account van de hertog en hertogin van Sussex is te zien hoe moeder Meghan het jongetje draagt naar het onderonsje met Tutu.

Hoewel woensdag alweer de derde dag is van hun tiendaagse bezoek aan Zuid-Afrika, ging Archie de afgelopen dagen niet mee op pad. Wel kreeg het Britse koppel allerlei cadeautjes voor het jongetje. Na het bezoek aan de aartsbisschop reist Harry solo naar Botswana terwijl Meghan in Zuid-Afrika blijft. Zij bezoekt woensdagmiddag de internationale organisatie mothers2mothers in Kaapstad.

Bekijk meer foto's onder de video! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Tijdens het bezoek waren alle ogen vooral gericht op Archie. Het zoontje van Harry en Meghan bleef kalm en goedlachs tijdens zijn eerste buitenlandse bezoek, maar weigerde braaf te blijven zitten. "Hij wil constant staan", vertelde prins Harry tijdens het onderonsje met Desmond Tutu.

Kort na de ontmoeting met de aartsbisschop wist het Britse magazine Hello! al te achterhalen dat het tuinbroekje van Archie voor slechts 12,99 pond te koop is. Het lichtblauwe pakje komt uit de babycollectie van H&M en is gemaakt van organisch katoen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--