Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Digitale hereniging William en Catherine met Pakistan

16 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben bijgekletst met docenten en leerlingen van de Islamabad Model College meisjesschool in Pakistan. Dat is te zien in een video op het officiële Twitteraccount van de hertog en hertogin van Cambridge. Afgelopen jaar deed het koppel de school al aan tijdens een vijfdaagse trip door Pakistan.

Een jaar na het bezoek willen William en Catherine vooral weten hoe het de docenten en meisjes vergaat in deze lastige periode. Tijdens de digitale hereniging werd er met de docenten gesproken over de gevolgen van de pandemie op de activiteiten die de school organiseert.

Gelukkig was er ook ruimte voor wat luchtigheid: leerlingen van het Islamabad Model College for Girls hadden een spelletje voor het koppel voorbereid - het bekende Pictionary. William en Catherine bleken een succesvol duo, want zowel de tekening van een verjaardag als die van een cricketbat werd snel geraden.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Vorig jaar oktober legde het koppel in vijf dagen tijd meer dan 1000 kilometer af door Pakistan. De 'meest complexe toer ooit' van het stel bracht hen ook naar het platteland in het noorden en de grensgebieden in het westen van het land. De royals waren onder de indruk van de grote verscheidenheid van het land en van de lokale gemeenschappen.

William en Catherine vorig jaar tijdens hun bezoek aan Islamabad Model College for Girls.
William en Catherine vorig jaar tijdens hun bezoek aan Islamabad Model College for Girls.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--