Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit is de eerste verrassing voor Máxima's 50e verjaardag

18 januari 2021 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima viert dit jaar een bijzondere mijlpaal. Op maandag 17 mei hoopt ze vijftig te worden. Of ze haar verjaardag groots kan vieren is in deze coronatijd nog even de vraag. En ook welke verrassingen haar allemaal te wachten staan. Wie weet... een welbekende Sarah pop in de tuin van Paleis Huis ten Bosch?

Het eerste 'cadeautje' voor koningin Máxima is inmiddels bekend. Net zoals koning Willem-Alexander krijgt de koningin een speciale postzegel, dat heeft PostNL maandag bekendgemaakt. Hoe de postzegel eruit gaat zien, blijft nog een verrassing. De uitgifte staat gepland op de verjaardag van de koningin.

In 2017 werd er een bijzondere postzegel uitgebracht ter ere van de 50e verjaardag van koning Willem-Alexander. Op het postzegelvelletje zaten zes verschillende postzegels waarop het leven van de koning werd samengevat. De foto's werden gemaakt door fotograaf Vincent Mentzel, op één na. Die foto, van een jonge voetballende Willem-Alexander, werd gemaakt door zijn vader prins Claus.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--